Positiekleding: mooi zijn met een dikke buik

Je baby is al een tijdje onderweg. Uitgegroeid van een onzichtbaar puntje tot een boontje, en is nu ineens een heel klein mensje met armpjes en beentjes. De foetus neemt steeds meer ruimte in beslag en dat zie je aan de buitenkant. Misschien voel je je onzeker over het toenemende gewicht, ben je vaak misselijk en ben je het beu dat je niet meer normaal kunt gaan zitten. Misschien geniet je met volle teugen van je vollere lichaam en het groeiende leven in je.

Hoe dan ook, afhankelijk van de groei van je buik en de rest van je lijf zul je vroeg of laat behoefte krijgen aan een andere basisgarderobe. Denk hierbij minimaal aan een tweetal broeken (een zwarte broek en een jeans), een aantal tops en misschien een legging, buikband en een leuke jurk. Deze basisstukken kun je zeker in het begin combineren met je normale kleding.

Zwanger zijn in je eigen stijl

De tijd dat een zwangerschapsjurk eruit ziet als een vierpersoonstent is gelukkig passé. Een buik hoeft niet meer verhult te worden. Je bent zwanger en dat mag de hele wereld weten. De fashiondesigners doen hun opperste best om het mooiste van een vrouw in verwachting te laten zien én daarbij het gevraagde comfort te geven. Eenmaal gezwicht voor een zwangerschaps-jeans wil je waarschijnlijk nooit meer terug naar een normale!
Voor alle seizoenen en doeleinden zijn er prachtige kledingstukken te verkrijgen in positiematen. Prachtige zomerjurken, zakelijke kleding voor op kantoor, een warme winterjas; er wordt overal aan gedacht. Zo kun je tijdens je zwangerschap gewoon je eigen stijl aanhouden en prachtig zwanger zijn.

De voordelen van positiekleding

Je prachtige buik groeit en wellicht groeien er ook andere lichaamsdelen mee, zoals je billen, je borsten en je benen. Zwangerschapskleding is gemaakt voor je comfort. Het zit niet te strak, zodat je je niet ongemakkelijk en opgesloten voelt. Het is flexibele kleding die je meestal tot aan je bevalling (en daarna) kunt dragen, omdat de flexibele stof met je groeiende buik mee rekt. Eenmaal begonnen met positiekleding, wil je niets anders meer.
Er is ook zwangerschapskleding die je lijf extra ondersteuning biedt tijdens je zwangerschap. Denk aan een buikband voor de versteviging van je rug en buik, een zwangerschaps-BH die je groeiende borsten de ruimte geven en een zwangerschapsbroek met een band over je buik, zodat je geen riem hoeft te gebruiken.

Zwanger zijn op je mooist!

We hebben een selectie gemaakt van de fijnste en mooiste positiekleding webshops. We begrijpen als geen ander hoe belangrijk deze periode in je leven is. Als je je prettig voelt, straal je dit uit, zowel naar buiten als naar je baby. Je fijn voelen in je zwangerschapskleding en met tevredenheid naar je spiegelbeeld kunnen kijken, dragen hier aan bij. Bekijk hier onze favorieten!

Uitgelicht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *